Mijn naam is Saskia Kienhuis een allround massage therapeut met ruim 15 jaar ervaring. In de loop der jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan om mijn kennis te verbreden en deze persoonsgericht te kunnen toepassen. Regelmatig ga ik op bijscholing en vind het ook heerlijk om nieuwe methodes te leren.

Saskia Kienhuis

Sinds oktober 2021 heb ik een heerlijke praktijk bij huis, op ons boerenerf met uitzicht over de weilanden, waar je afhankelijk van het seizoen onze runderen en of dwergschapen kunt zien lopen.

Voor ieder klant maak ik persoonlijk massage olie klaar, om je zo persoonlijk mogelijk te kunnen behandelen. Indien nodig kan de olie tijdens de behandeling worden aanpast of aangevuld. Ondertussen heb ik zelf al een mooie schatkist met diverse oliën bij elkaar verzameld, alleen al het snuiven aan bepaalde flesjes geeft me even een oase van rust. Vandaar ook de naam de Olie Oase :-).

Mijn manier van masseren kenmerkt zich door een zachte maar stevige aanraking waarbij ik het lichaam uitnodig om los te laten/zich te ontspannen.

Ik mag me dan graag bezig houden met alternatieve geneeswijzen, ik zie vooral als complementair, zweverige toestanden zul je bij mijn niet aantreffen daarvoor ben ik zelf veel te nuchter.

Zou je willen weten welke behandeling het beste voor jouw zou kunnen werken?

Stuur dan een email naar: saskia@deolieoase.nl

Of stuur een whatsapp bericht naar: 06-16294113