Massage: Een Preventieve Benadering van Gezondheid

Massage is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van een moment van rust en verlichting. Voordat we aan de massage beginnen, is het belangrijk dat ik jouw gezondheidsstatus ken. Jouw gezondheid staat altijd centraal en ik ga vertrouwelijk om met al jouw gezondheidsklachten.

Genieten van Massage Zonder Klachten

Natuurlijk hoef je niet per se met klachten naar mij toe te komen om gemasseerd te worden! Het is juist ook heel goed mogelijk om te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage zonder specifieke klachten te hebben. Een massage kan niet alleen fysieke, maar ook mentale en emotionele voordelen bieden.

Massage als Toevoeging aan Jouw Gezonde Levensstijl

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat massage niet bedoeld is om diagnoses te stellen, ziektes vast te stellen of claims te doen over genezing. In geval van gezondheidsklachten raad ik je ten zeerste aan om eerst een reguliere arts te raadplegen.

Een massage kan namelijk een waardevolle aanvulling zijn op jouw algemene gezonde levensstijl, maar het is geen vervanging voor medische zorg.

Verschillende Massage- en Therapievormen

Ik bied een breed scala aan massage- en therapievormen aan, zodat er altijd een behandeling is die bij jou past. Hieronder vind je een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden:

Bassis massage (Intuitive massage) meest gebruikt

Hotstone massage

Dorn Therapie

Breuss massage

Gelaatsmassage eventueel in combinatie met het zetten van oorkaarsen

Chakra massage

Aromatouch

Magneet massage

Lomi Lomi