Masages

Massage: Een Preventieve Benadering van Gezondheid. Massage is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van een moment van rust en verlichting. Voordat we aan de massage beginnen, is het belangrijk dat ik jouw gezondheidsstatus ken. Jouw gezondheid staat altijd centraal en ik ga vertrouwelijk om met al jouw gezondheidsklachten.

Bassis Massage (Intuitive Massage)

Unieke Massage Behandeling op Maat voor Ontspanning.

Hotstone Massage

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermo therapie (warmte) en aromatherapie.

Dorn Therapie

Een Pijnloze Correctietechniek voor Rug- en Bekkenklachten.

Breuss Massage

De Breuss-massage is in staat is om psychische, energetische en lichamelijke blokkades op te lossen.

Gelaatsmassage

Een Verkwikkende Ervaring voor Gezicht en Geest.

Chakra Massage

Breng harmonie en balans in je energiesysteem.

Aromatouch

Een Diepgaande Massage met Essentiële Oliën voor Ontspanning en Balans.

Magneet Massage

Daar waar Hotstone massage niet altijd mogelijk is.

Genieten van Massage Zonder Klachten

Natuurlijk hoef je niet per se met klachten naar mij toe te komen om gemasseerd te worden! Het is juist ook heel goed mogelijk om te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage zonder specifieke klachten te hebben. Een massage kan niet alleen fysieke, maar ook mentale en emotionele voordelen bieden.

Wat mensen zeggen

Om de maand trakteer ik mezelf op een heerlijke massage bij Saskia. Har rust, liefdevolle handen en heerlijke oliën maken dat vaak al snel vertrokken ben in volledige ontspanning. Gisteren was de lomi lomi massage een weldaad voor mijn lijf. Mede door haar liefdevolle handen ben ik door een heftige burnout weer in contact met mijn lijf gekomen.🙏❣️🥰♥️
Selina Leferink
Heerlijke massage met keuze uit veel verschillende oliën van een kundige masseur. Bij ons gezin gaan zowel de volwassen als de kinderen ontspannen hun bed in wanneer Saskia ons heeft gemasseerd. Bij ons thuis, in haar praktijk of op de heide. De keuze ervaar ik als zeer prettig.
Familie Stoelhorst
Heerlijk bijtanken met geur en muziek wat op dat moment passend is. Ik kan zó goed ontspannen dat ik soms zelfs even "weg" ben. Komt mij zelden voor in het bijzijn van vreemden. Voelt als thuis.
Mitzi Roelvink
Massage als Toevoeging aan Jouw Gezonde Levensstijl

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat massage niet bedoeld is om diagnoses te stellen, ziektes vast te stellen of claims te doen over genezing. In geval van gezondheidsklachten raad ik je ten zeerste aan om eerst een reguliere arts te raadplegen.

Een massage kan namelijk een waardevolle aanvulling zijn op jouw algemene gezonde levensstijl, maar het is geen vervanging voor medische zorg.

Verschillende Massage- en Therapievormen

Ik bied een breed scala aan massage- en therapievormen aan, zodat er altijd een behandeling is die bij jou past.