Magneet massage

Daar Hotstone massage niet altijd mogelijk is heb ik gezocht naar een passend alternatief. Magneet massage is hierdoor ook een aanvulling op de massage opties die je bij mij kunt kiezen.

De werking van magneet massage

Tijdens de magneet massage, beweegt de masseur de magneten over het lichaam. Het magnetische veld dat zich onder de magneet bevind gaat dan ook door het lichaam. Deze massage vorm kan op de huid met olie maar kan ook over de kleding (zonder olie 😉 gegven worden. Daarbij komt het diep door de huid en daaronder. Onderweg worden daardoor bloedcellen magnetisch gereset en kunnen ze hun werk beter doen. Dit resulteert in een betere doorbloeding van de huid en de delen daaronder. Het levert een verbetering van de afvoer van afvalstoffen die over het algemeen oorzaak van de disbalans zijn. Na afvoer van die afvalstoffen volgt dus het gevoel van verbetering. Hierbij is het ook noodzakelijk goed water te drinken net als bij alle massage vormen.

Werking magneten:

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen met een plus en een min, welke op magneten reageren. Een massage met magneten hebben een positief effect. Rode bloedlichaampjes hebben de neiging tot clusteren. De magneten hebben effect op het ijzer in ons bloed, zij trekken de cellen als het ware uit elkaar en geven energie. De cellen kunnen zo beter hun werk doen. Wat ons weer bij de doorbloeding van de organen brengt. Hun zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd en klachten kunnen verminderen.

Magneet massage kan de volgende uitwerking hebben:

  • vermindering van gewrichtspijnen
  • verdwijnen van hoofdpijn / migraine
  • minder last van van overgangsklachten (opvliegers)
  • meer energie geven
  • meer balans geven
  • stimulering van het zelfgenezend vermogen
  • straling tegen houden van elektro smog tegen het lichaam.

Contra indicatie

Magneetmassage kan NIET uitgevoerd worden bij personen met een pacemaker of insulinepompdragers of een vergelijkbaar kastje. Verder zijn dezelfde contra-indicaties van toepassing als op veel andere massages.

Maak nu een afspraak

Een massage kan niet alleen fysieke, maar ook mentale en emotionele voordelen bieden.