Lomi Lomi: Een Hemelse Massage Ervaring

De Lomi Lomi massage staat bekend om het gebruik van voornamelijk onderarmen en wordt uitgevoerd in een rustige en ritmische vorm.

De Oorsprong Van Lomi Lomi

De oorsprong van de Lomi Lomi massage bevindt zich in het betoverende Hawaii. Al eeuwenlang wordt deze massagevorm uitgevoerd door verschillende generaties Hawaiianen. In het Hawaïaans betekent “Lomi” simpelweg “massage”. Echter, wanneer het twee keer achter elkaar wordt gezegd, krijgt het een diepere betekenis.

Een Holistische Benadering

Een Holistische Benadering

Er wordt gezegd dat deze massage een positief effect heeft op het fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Mijn ervaring leert mij dat dit zeker het geval kan zijn wanneer je jezelf er volledig aan durft over te geven.

Een Diepe Ontspanning

Lomi Lomi massages kunnen worden vergeleken met een deep tissue massage, waarbij ontspanning en genezing van het hele lichaam centraal staan. Tijdens de massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen, afgewisseld met traditionele technieken.

De Ritmes van de Natuur

Deze lange vloeiende bewegingen zijn van essentieel belang tijdens een Lomi Lomi massage. Ze weerspiegelen namelijk de ritmes van de natuur, vooral die van de krachtige oceaangolven.

Een Persoonlijke Aanpak

Een Lomi Lomi massage is een vrij intieme ervaring en wordt daarom niet zomaar door iedere masseur gegeven. Vaak worden deze massages alleen uitgevoerd door masseurs die hun klanten goed kennen. Het is echter belangrijk om op te merken dat intieme delen tijdens deze massagevorm niet worden aangeraakt.

Een Heilige Tempel van Ontspanning

De massageruimte wordt extra verwarmd tot ongeveer 27 graden Celsius, ook wel bekend als de “heilige tempel”. Dit creëert een veilige omgeving waarin je je kwetsbaar kunt openstellen en kunt overgeven aan mijn handen.

Voel de Golven van Ontspanning

Lieve vrouwen, verwen jezelf met een unieke Lomi Lomi behandeling, waarbij je wordt meegenomen op een reis van rust en sereniteit. Maar bovenal, een reis naar jezelf. Sluit je ogen, voel de warme olie op je huid, de warmte om je heen en laat je meevoeren door de golvende bewegingen die zorgen voor complete ontspanning. Alles wordt begeleid met passende muziek.

Geef Jezelf de Aandacht Die Je Verdient

Gun jezelf de aandacht die je verdient en vergeet de dagelijkse stress. Kom naar mijn exclusieve Lomi Lomi sessies en bevrijd jouw lichaam volledig van spanning in slechts 60 minuten of langer.

Bij mij kan je de authentieke Hawaiiaanse vorm van Lomi Lomi ervaren, zoals ik die zelf heb mogen leren geven en ontvangen. Deze vorm gaat veel verder dan de variant die je bij een wellness centrum kunt vinden. Mijn trainer heeft de traditionele Hawaiiaanse leer rechtstreeks van Hawaiiaanse meesters mogen ontvangen.

Wacht niet langer en geef jezelf het cadeau van ultieme ontspanning en verwennerij.

Aloha

Maak nu een afspraak

Een massage kan niet alleen fysieke, maar ook mentale en emotionele voordelen bieden.