De helende kracht van de Breuss-massage: een effectieve behandeling voor rugproblemen

De Breuss-massage is een fijngevoelige, energetisch handmatige rug massage die in staat is om psychische, energetische en lichamelijke blokkades op te lossen. Met deze unieke behandelmethode kunnen diverse problemen in de tussenwervelkolom, zoals ischias en hernia, ongevaarlijk en succesvol worden ondersteund.

Een zachte aanpak voor de wervelkolom

De zachte Breuss-massage van de wervelkolom gaat uit van de overtuiging dat versleten tussenwervelschijven niet bestaan, omdat alle cellen zich op hoge leeftijd steeds vernieuwen.

Hoewel er wel degenererende tussenwervelschijven kunnen zijn, kunnen deze gestimuleerd worden om te verbeteren en te regenereren. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij osteoporose of pijn, aangezien de massage geen pijn mag veroorzaken.

Voor mensen met ernstige wervelkolomproblemen, hevige pijn of zeer verkrampte spieren is de Breuss-massage een ideale voorbereiding op de Dorn-therapie.

Gerichte stimulatie van de wervelkolom

De massage wordt uitgevoerd met de handen om de rug verder te strekken en de veerkracht van de tussenwervelschijven te stimuleren. Er wordt geen gebruik gemaakt van medicatie tijdens deze behandeling. Slechts een stuk zijdepapier wordt gebruikt om de speciale olie diep in het weefsel te laten intrekken, wat bijdraagt aan het helende effect.

Een veilige en ontspannende ervaring

Bij osteoporose en pijn wordt de massage uiterst voorzichtig uitgevoerd om te voorkomen dat er onnodig ongemak ontstaat. Over het algemeen zorgt deze massage voor een enorm ontspannend effect en verlicht het vele klachten.

Het is echter belangrijk om te weten dat de Breuss-massage niet wordt uitgevoerd tijdens zwangerschap en in geval van andere contra-indicaties.

Met de helende kracht van de Breuss-massage kunnen rugproblemen op een effectieve wijze worden aangepakt. Dus, als je last hebt van tussenwervelkolom problemen, is het raadzaam om deze massagebehandeling te overwegen en de weg naar herstel in te zetten.

Maak nu een afspraak

Een massage kan niet alleen fysieke, maar ook mentale en emotionele voordelen bieden.