Basis massage (Intuïtieve massage)

In de loop der jaren heb ik diverse massage vormen geleerd, deze zijn prima afzonderlijk toe te passen maar ook gecombineerd. Als er geen specifieke problemen zijn is deze combinatie massage vorm, de vorm die ik het meeste toepas. Tijdens deze behandeling wordt de achterkant van het lichaam meegenomen. De behandeling heeft een jasje waaraan het is opgehangen maar wordt individueel afgestemd.

Liefdevolle aanraking, daar gaat het hier over. Een mens heeft aanraking net zo nodig als voeding. Broodnodig. Een baby die niet aangeraakt wordt, verkommert. Dat geldt ook voor volwassenen! Bij Intuïtieve Massage staat de liefdevolle aanraking voorop. En vanuit die liefdevolle aanraking ontstaat een massage op maat, precies passend bij de ontvanger.

Bij een behandeling van 30 minuten neem ik in ieder geval de rug, de nek en de schedel mee.

Bij een behandeling van 60 minuten neem ik waar mogelijk de gehele achterkant van het lichaam mee.

De olie die ik gebruik pak ik zelf intuïtief of ik laat je tussen 2 a 3 oliën kiezen daar jij zelf het beste weet wat jouw lichaam nodig heeft.

Na afloop van de massage heb je nog even de tijd om rustig te blijven liggen, wordt je indien nodig geholpen met je kleding en staat er een glas water of kop thee voor je klaar.