Een Diepgaande Massage met Essentiële Oliën voor Ontspanning en Balans

De AromaTouch is een zachte, ontspannende massagevorm die gebruik maakt van 8 essentiële oliën van doTerra. Met deze fijne en speciale behandeling kun je verlichting vinden bij lichamelijke en emotionele stress, en helpt het je om weer in balans te komen. De massage richt zich op de energiebanen en viscerale contactpunten (punten op het lichaam die in verbinding staan met de organen) van de rug, hoofd en voeten.

De Vier Fases van de AromaTouch

De AromaTouch Massage is onderverdeeld in 4 fases, elk met zijn eigen doelstellingen. Deze fases zijn: ontspanning, versterking van de weerstand, tegengaan van ontstekingen en activering van het zelf genezend vermogen om het lichaam weer in homeostase te brengen.

Fase 1: Ontspanning

De eerste fase van de AromaTouch is gericht op ontspanning. Hierbij worden 2 oliën gebruikt, gemengd met gefractioneerde kokosolie, om het lichaam te kalmeren en tot rust te brengen. Deze pure en natuurlijke oliën hebben een reinigend effect op de organen en stimuleren de afvoer van afvalstoffen, waardoor ontstekingsreacties kunnen verminderen. Dit kan verlichting bieden bij diverse klachten zoals pijnklachten, fybromyalgie, reuma, stress, verminderde weerstand, slapeloosheid en vermoeidheid.

Fase 2: Weerstand versterken

De tweede fase van de AromaTouch richt zich op het versterken van de weerstand. Ook hier worden 2 oliën gebruikt in combinatie met gefractioneerde kokosolie. Deze oliën hebben eigenschappen die het immuunsysteem kunnen ondersteunen en versterken, waardoor het lichaam beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.

Fase 3: Ontstekingen tegengaan

In de derde fase van de AromaTouch worden weer 2 oliën gebruikt om ontstekingen tegen te gaan. Deze oliën hebben ontstekingsremmende eigenschappen en kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Dit kan verlichting bieden bij ontstekingsklachten zoals artritis en andere ontsteking gerelateerde aandoeningen.

Fase 4: Zelf genezend vermogen activeren

De laatste fase van de AromaTouch richt zich op het activeren van het zelf genezend vermogen van het lichaam. Opnieuw worden 2 oliën gebruikt in combinatie met gefractioneerde kokosolie, om het lichaam te ondersteunen bij het herstelproces. Door het stimuleren van het zelf genezend vermogen kan het lichaam zichzelf beter genezen en weer in balans komen.

De Inspiratie achter de AromaTouch Massage

Dr. David Hill heeft de AromaTouch massagevorm zelf verder ontwikkeld, geïnspireerd door de traditionele Chinese geneeskunde en osteopathie. In de traditionele Chinese geneeskunde worden 12 meridianen/energiebanen erkend in het menselijk lichaam, terwijl osteopathie zich richt op het stimuleren en genezen van organen door middel van massagepunten op de huid. Door zijn zoektocht naar een effectieve behandelmethode voor zichzelf, is de AromaTouch ontstaan.

De essentiële oliën van doTerra, van de hoogste kwaliteit, dringen diep door in het weefsel dankzij de juiste massagetechniek. Hierdoor wordt de massage nog krachtiger en kunnen de oliën hun helende eigenschappen optimaal benutten.

De AromaTouch Behandeling

Tijdens de AromaTouch behandeling worden de achterkant van het hoofd, de rug, handen en voeten gemasseerd. De massage wordt uitgevoerd op een massagetafel en heeft een tijdsduur van 45 minuten.

Na de behandeling zal je een diepe ontspanning ervaren en je energiek en fit voelen. De AromaTouch is een unieke massagevorm die jou kan helpen om fysieke en emotionele stress te verminderen en weer in balans te komen. Probeer het zelf en ervaar de weldaad van deze bijzondere behandeling!

Maak nu een afspraak

Een massage kan niet alleen fysieke, maar ook mentale en emotionele voordelen bieden.