AromaTouch

De AromaTouch is een zachte, ontspannende massagevorm in combinatie met 8 essentiële oliën van doTerra.

Deze fijne en speciale behandeling kan verlichting geven bij lichamelijke en emotionele stress en helpt je om weer in balans te komen. Er wordt gewerkt langs de energiebanen en viscerale contactpunten (punten op het lichaam die in contact staan met de organen) van de rug, hoofd en voeten.

De AromaTouch Massage is verdeeld in 4 fases: ontspanning, de weerstand versterken, ontstekingen tegengaan en het zelf genezend vermogen activeren met als doel het lichaam weer in homeostase te krijgen.

Voor elke stap worden 2 oliën gebruikt op een basis van gefractioneerde kokosolie. De pure en 100% natuurlijke oliën hebben een reinigend effect op de organen en bevorderen de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor werkt de massage ontstekingsremmend en kan verlichting brengen bij o.a. pijnklachten, fybromyalgie, reuma, stress, verminderde weerstand, slapeloosheid en vermoeidheid. Na de behandeling voel je een diepe ontspanning en voel je je energiek en fit.

Dr. David Hill heeft deze massagevorm bij zich zelf steeds verder ontwikkeld omdat hij op zoek was naar een behandelingsvorm die bij hem zelf werkte, hieruit is de AromaTouch is ontstaan. Hij heef inspiratie opgedaan in de traditionele, Chinese geneeskunde (die wel 12 meridianen/energiebanen onderkent in het menselijke lichaam) én in de osteopathie (die zich richt op het stimuleren en genezen van organen door de contactpunten op de huid te masseren). De doTerra’s essentiële oliën zijn van de hoogste kwaliteit en dankzij de juiste massage techniek dringen zij bovendien extra door in het weefsel.

De massage behandelt de achterkant van het hoofd, de rug, handen en voeten en wordt uitgevoerd op een massagetafel.

Tijdsduur behandeling: 45 minuten