Voorstellen

Hoi ik ben Saskia Kienhuis en werk al ruim 15 jaar met essentiële oliën. Sinds 2018 ben ik volledig overgestapt naar de producten van doTerra. Deze overstap kwam uit mijn zoektocht naar een kwaliteit olie waar mijn huid niet allergisch op reageerde. De eerste driekwart jaar heb ik de oliën van doTerra eerst zelf, bij mij en mijn gezin gebruikt. Het was een aangename overstap. Langzaam maar zeker worden er bij ons in huis steeds meer (chemische) producten vervangen. Ondertussen gebruik ik de oliën ook bij onze dieren (honden, katten, paarden, schapen en runderen.

Ondertussen heb ik zelf al een mooie schatkist met diverse olien, alleen al het snuiven aan bepaalde flesjes geeft me even een oase van rust. Vandaar ook de naam de Olie Oase :-).

Over mezelf: Ben zelf 44 jaar, moeder van 2 pubers (11 en 14) en sinds 1999 samen met mijn partner. In mijn leven heb ik al diverse opleidingen met succes behaald. Onder andere facility management, kruidengeneeskunde, Breuss massage en Dorn therapie, Aromatouch en het zetten van oorkaarsen. Ik ben dan ook steeds meer werkzaam als massagetherapeut en coach.

Ik mag me dan graag bezig houden met alternatieve geneeswijzen, zweverige toestanden zul je bij mijn niet aantreffen daarvoor ben ik zelf veel te nuchter. Op dit moment ben ik bezig met de medische basiskennis op HBO niveau om mezelf steeds meer te kunnen verdiepen. Zelf ben ik begonnen met de oliën om te kijken wat ik m.b.t. de medicijnen die ik slikte kon vervangen en om te helpen bij het verhogen van de weerstand en als alternatief (waar mogelijk) voor de gangbare EHBO kist.