Stronger, een van de mooie blends uit de kid’s collection

De laatste tijd heb ik wat meer over on guard verteld. Vandaag wil ik graag een mooie olie blend vanuit de Kids collection onder de aandacht brengen.

🌼 STRONGER 🌼

Deze unieke, ondersteunende mix met cederhout, litsea, wierook en roos in een zacht, handig formaat gecombineerd met gefractioneerde kokosolie is perfect
voor de gevoelige huid en biedt een gevoel van weerbaarheid als U dit het meest nodig hebt. Litsea, een van de hoofdingrediënten in Stronger, helpt de huid er gezond en egaal uit te laten zien. Het vrolijke, verkwikkende aroma van Stronger is verfrissend voor de zintuigen en werkt als de perfecte mix voor dagelijkse
weerbaarheid of wanneer U ZICH niet geweldig voelt.

Stronger werkt perfect als essentiële olie mix voor elke dag een gezonde huid dankzij de combinatie van hout- en bloemenoliën.

Gebruik:
🌼Gebruik Stronger bij een onrustige huid om de huid te helpen verzachten, te kalmeren en een gezonde uitstraling te bevorderen.
🌼 Rol over handen, knieën en voeten na een lange dag van activiteit.
🌼 Stronger is een geweldige mix om bij de hand te hebben tijdens stevige activiteiten voor het verzachten van de huid.
🌼Gebruik Stronger voor het bevorderen van gevoelens van welzijn en vitaliteit als negatieve invloeden van de omgeving groot zijn.

Vooral nu de situatie voor kinderen ook ongewoon is een fijne olie om te gebruiken.

Laat me maar weten als je vragen hebt.

Liefdevolle groet Saskia 🌴

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *