Recept eenvoudig zelfgemaakte bonbons



Wil je jezelf een keer verwennen? Maak je eigen bonbon

  • 💗 Smelt een reep (pure) chocolade, van bijvoorbeeld 250 gram, rustig “au-bain-marie”
  • 💗 Voeg een druppel bijvoorbeeld Wild Orange toe. Ook lekkere suggesties- Lavendel, pepermunt, kaneel, lemon, lime (gebruik hiervoor de tandenstoker methode)((ga met een tandenstoker in het flesje en voeg op deze manier, een heel klein beetje na smaak en voorkeur olie toe.
  • 💗 Meng het geheel rustig en met aandacht door
  • 💗 Eventueel kun je nog klein gemaakt gedroogd en ontzwaveld fruiten/of nootjes toevoegen. (dit kan rechtstreeks door de chocolade maar het is ook leuk om dit als eerste in de mal te doen en aansluitend de chocolade toe te voegen)
  • 💗 Neem een mal waar je het in wilt doen bijvoorbeeld waar je je ijsblokje in maakt, laat het uitharden. (kun niet wachten stop het dan een half uurtje in de vriezer)
  • 💗 Als de chocolade uitgehard is, haal dan de chocolade uit de mal en genieten maar.


Liefdevolle groet Saskia 💗🌴💗



Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Zelf maken met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *