Opleiding Essentiële olie specialist / Update

Om jullie nog beter kunnen voorzien in informatie over de essentiële oliën en hun toepassingsmogelijkheden, ben ik op dit moment bezig met de opleiding bezig van essential oil specialist. Daarnaast volg ik momenteel nog een opleiding (zie eerdere berichtgeving)

Deze opleiding gaat o.a. gedegen in op de natuurlijke chemische samenstelling van de oliën en op welke wijze deze verkregen worden. Maar ook wat de werking is van de oliën op moleculaire basis en hoe dit werkt op ons eigen menselijk lichaam, aromatisch (geur), topisch (via de huid) en inwendig. Ondanks dat het wel even wennen is en veel scheikunde is het erg interessant.

Op dit moment zal deze site niet dagelijks worden bijgehouden. Wil je wel vaker op de hoogte worden gehouden volg me dan van via http://www.facebook.com/deolieoase

Mijn facebooksite geeft je de actuele aanbiedingen, leuke spreuken maar natuurlijk ook informatie over de oliën en de mogelijke toepassingen. Maar ook mijn eigen ervaringen met de oliën en waar ik zoal zelf mee bezig ben.

Liefdevolle groet,
Saskia 🌴

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *